Вујадин Савић у Шерифу!

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић каријеру ће наставити у молдавском Шерифу, са којим је потписао двогодишњи уговор.

Фудбал 09.08.2015 | 16:40
Вујадин Савић у Шерифу!

Савић у редове Шерифа стиже као слободан играч, пошто је напустио енглески Вотфорд после пласмана у Премиер лигу, када је из клуба отишао и менаџер Славиша Јокановић.

Савић је у Вотфорд стигао из Бордоа, а играо је још и годину и по дана за Динамо из Дрездена, а потом и Арминију из Билефелда.

25-годишњи фудбалер је каријеру почео у Црвеној звезди, клубу чија је легенда његов отац Душан. Из Звезде је 2010. године прешао у Бордо, за који је одиграо 14 утакмица и постигао један гол, а своје најбоље игре пружио је у дресу Дрездена.

Сјајном штоперу у Шерифу друштво ће правити Бразилац Каду, са којим је играо једну сезону у Црвеној звезди, као бројна балканска колонија коју чине Михајло Цакић, Игор Југовић, Матео Сушић, Амер Дуповац, Данијел Суботић као и Бразилац Тијаго Галвао бивши нападач ужичке Слободе.

Савићев нови клуб је 13 пута у историји био шампион Молдавије, а осам пута је освајао Куп, последњи пут прошле сезоне. У домаћем шампионату, Шериф је прошлу сезону завршио на трећем месту, а нову сезону је започео тријумфом над Саксаном са 2:0 и Петрокуба са 4:0.

Коментари / 0

Оставите коментар