Vujadin Savić u Šerifu!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić karijeru će nastaviti u moldavskom Šerifu, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Fudbal 09.08.2015 | 16:40
Vujadin Savić u Šerifu!

Savić u redove Šerifa stiže kao slobodan igrač, pošto je napustio engleski Votford posle plasmana u Premier ligu, kada je iz kluba otišao i menadžer Slaviša Jokanović.

Savić je u Votford stigao iz Bordoa, a igrao je još i godinu i po dana za Dinamo iz Drezdena, a potom i Arminiju iz Bilefelda.

25-godišnji fudbaler je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, klubu čija je legenda njegov otac Dušan. Iz Zvezde je 2010. godine prešao u Bordo, za koji je odigrao 14 utakmica i postigao jedan gol, a svoje najbolje igre pružio je u dresu Drezdena.

Sjajnom štoperu u Šerifu društvo će praviti Brazilac Kadu, sa kojim je igrao jednu sezonu u Crvenoj zvezdi, kao brojna balkanska kolonija koju čine Mihajlo Cakić, Igor Jugović, Mateo Sušić, Amer Dupovac, Danijel Subotić kao i Brazilac Tijago Galvao bivši napadač užičke Slobode.

Savićev novi klub je 13 puta u istoriji bio šampion Moldavije, a osam puta je osvajao Kup, poslednji put prošle sezone. U domaćem šampionatu, Šerif je prošlu sezonu završio na trećem mestu, a novu sezonu je započeo trijumfom nad Saksanom sa 2:0 i Petrokuba sa 4:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar