Џонатан: Мој менаџер разговара с Партизаном!

„Супер ми је, свиђају ми се клуб, играчи и тренер“, поручио бивши дефанзивац Интера после тренинга у „Земунелу“.

Фудбал 08.08.2015 | 08:40
Џонатан: Мој менаџер разговара с Партизаном!

Европска јесен је обезбеђена. Осигурано је и 5.400.000 евра награде УЕФА. Навијачима Партизана довољно да предложе управи клуба да од новца који ће се слити у Хумску 1 после елиминације Стеауе доведу још неко појачање. По могућству звучно.

Једно такво је пред очима црно-белих. Реч је о десном беку Џонатану Сисеру који после истека сарадње са Интером одржава форму у Спортском центру „Земунело“. У почетку је идеја била само да одради неколико тренинга, међутим, како време пролази, а Бразилац није нашао клуб све су гласнија говоркања да би могао да остане у Београду.

Чак и он не би имао ништа против те варијанте.
„Супер ми је у Партизану. Свиђају ми се клуб, играчи, тренер и све што окружује црно-беле. Да ли остајем је питање за мог менаџера који разговара с клубом“, поручио је Џонатан у краткој изјави извештачима београдских медија после тренинга у „Земунелу“.

Подсетимо, Зоран Милинковић је пре шест дана рекао да се Џонатан сјајно уклопио у екипу и да га је „свлачионица заволела“, али је као препреку реализацији посла навео примања у износу од, наводно, 2.500.000 евра годишње.

Вреди ли скоро половину награде за избацивање Стеауе потрошити на искусног бека?

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вмпфц

06.08.2015 23:32

Не вреди.

ОДГОВОРИТЕ