Станковић реалан: Не обећавамо Скудето!

Нови тим менаџер Интера обратио се навијачима у финишу припрема за нову сезону.

Фудбал 08.08.2015 | 15:00
Станковић реалан: Не обећавамо Скудето!

Интер је спреман за почетак нове сезоне и нове епизоде свог клуба. "Неразури" се надају да ће бити боља од прошлих, у којој је њихов тим заузимао осмо место (2014/15), пре тога пето (2013/14), девето (2012/13), шесто (2011/12)...

Црно-плави дрес овог лета редом су облачили Жофри Кондогбија (Монако), Миранда (Атлетико Мадрид), Жејсон Муриљо (Гранада), Мартин Монтоја (Барселона), Жонатан Бијабани, Стеван Јоветић (Манчестер сити)...

Докле ће моћи екипа Роберта Манћинија следеће године?

"Реалан сам и не обећавам Скудето навијачима. Сезона ће бити дуга, у Италији се такмичи много шампиона и биће забавно", рекао је Дејан Станковић.

Италијански новинари поставили су освајачу Лиге шампиона са "неразурима" конкретно питање: Шта недостаје Интеру?

"Квалитет је ту и видим то сваког дана на тренингу. Истина је да у припремним утакмицама не постижемо много голова, али стварамо много шанси и немамо баш ни среће. Ипак, нисам забринут. Стигли су нови играчи и полако ће се стварати нова група, коју ће водити неки нови лидери".

"Миранда се јако брзо адаптирао", одговорио је Станковић.

Биће занимљиво пратити миланске дербије, у којем ће на клупи најљућег Интеровог ривала седети његов кум Синиша Михајловић.

"Биће то прелепе утакмице. Утакмица ће трајати само 90 минута и онда ћемо поново бити пријатељи".

Жофри Кондогбија многе подсећа на њега. У клуб је стигао овог лета и жељан је доказивања.

"(осмех) Причао сам са њим и биће спреман. Пред њим је доста рада и биће нам јако важан играч. Сигуран сам да ће имати одличну сезону. Само му је потребно време, јер за младог играча није лако да се брзо адаптира на нову лигу и нове принципе игре".

Многи доводе Милан у везу са Златаном Ибрахимовићем. Чак је било и изјава две стране о томе да је реално да се Швеђанин досели међу "росо-нере".

"Било би то јако лоше за нас (осмех). Боље да остане у Пари Сен Жермену", поручио је Станковић.

Интер ће нову сезону почети 23. августа, утакмицом против Аталанте.

Коментари / 0

Оставите коментар