Stanković realan: Ne obećavamo Skudeto!

Novi tim menadžer Intera obratio se navijačima u finišu priprema za novu sezonu.

Fudbal 08.08.2015 | 15:00
Stanković realan: Ne obećavamo Skudeto!

Inter je spreman za početak nove sezone i nove epizode svog kluba. "Nerazuri" se nadaju da će biti bolja od prošlih, u kojoj je njihov tim zauzimao osmo mesto (2014/15), pre toga peto (2013/14), deveto (2012/13), šesto (2011/12)...

Crno-plavi dres ovog leta redom su oblačili Žofri Kondogbija (Monako), Miranda (Atletiko Madrid), Žejson Muriljo (Granada), Martin Montoja (Barselona), Žonatan Bijabani, Stevan Jovetić (Mančester siti)...

Dokle će moći ekipa Roberta Manćinija sledeće godine?

"Realan sam i ne obećavam Skudeto navijačima. Sezona će biti duga, u Italiji se takmiči mnogo šampiona i biće zabavno", rekao je Dejan Stanković.

Italijanski novinari postavili su osvajaču Lige šampiona sa "nerazurima" konkretno pitanje: Šta nedostaje Interu?

"Kvalitet je tu i vidim to svakog dana na treningu. Istina je da u pripremnim utakmicama ne postižemo mnogo golova, ali stvaramo mnogo šansi i nemamo baš ni sreće. Ipak, nisam zabrinut. Stigli su novi igrači i polako će se stvarati nova grupa, koju će voditi neki novi lideri".

"Miranda se jako brzo adaptirao", odgovorio je Stanković.

Biće zanimljivo pratiti milanske derbije, u kojem će na klupi najljućeg Interovog rivala sedeti njegov kum Siniša Mihajlović.

"Biće to prelepe utakmice. Utakmica će trajati samo 90 minuta i onda ćemo ponovo biti prijatelji".

Žofri Kondogbija mnoge podseća na njega. U klub je stigao ovog leta i željan je dokazivanja.

"(osmeh) Pričao sam sa njim i biće spreman. Pred njim je dosta rada i biće nam jako važan igrač. Siguran sam da će imati odličnu sezonu. Samo mu je potrebno vreme, jer za mladog igrača nije lako da se brzo adaptira na novu ligu i nove principe igre".

Mnogi dovode Milan u vezu sa Zlatanom Ibrahimovićem. Čak je bilo i izjava dve strane o tome da je realno da se Šveđanin doseli među "roso-nere".

"Bilo bi to jako loše za nas (osmeh). Bolje da ostane u Pari Sen Žermenu", poručio je Stanković.

Inter će novu sezonu početi 23. avgusta, utakmicom protiv Atalante.

Komentari / 0

Ostavite komentar