Јунајтед: Почиње друга офанзива на Бејла!

Истог дана када је продао Анхела Ди Марију, Манчестер јунајтед поново се окренуо Велшанину.

Фудбал 09.08.2015 | 14:40
Јунајтед: Почиње друга офанзива на Бејла!

Још једна летња сага је завршена - Анхел Ди Марија дефинитивно је постао играч Пари Сен Жермена.

По свему судећи, време је за епилог још једне сапунице у шпанско-енглеској копродукцији. Наравно, у питању је (не)одлазак офанзивца Реала Герета Бејла (26).

Велшанин, који је на "Бернабеу" од 2013, велика је жеља Јунајтеда од почетка године. "Ђаволи" су сада, чини се, најодлучнији у намери да га доведу.

Информације о томе стижу из Италије, од познатог и добро обавештеног новинара Танкреди Палмерија.

"Реал Мадрид добио је почетком марта понуду Јунајтеда за Бејла у износу од 80 милиона евра. Реал је био расположен да преговара, али тражио је да у преговоре буде укључено мање новца, али и повратак Анхела Ди Марије на "Бернабеу".

"Ди Марија је чуо за то и одбацио било какву могућност да се врати у Реал, истичући да му је једина намера да оде у ПСЖ. Стога, Реал је затворио било какве преговоре о продаји Бејла. Јунајтед након трансфера Ди Марије разматра могућност да пошаље бољу, јачу понуду за Ди Марију. Видећемо...", написао је он.

Јунајтед је овог лета довео Мемфиса Депаја (ПСВ), Матеа Дармијана (Торино), Бастијана Швајнштајгера (Бајерн), Моргана Шнајдерлина (Саутемптон) и Серхија Ромера (Сампдорија). Није потребно објашњавати колико би појачање било долазак најбољег играча Премијер лиге за сезону 2012/13.

Коментари / 0

Оставите коментар