Junajted: Počinje druga ofanziva na Bejla!

Istog dana kada je prodao Anhela Di Mariju, Mančester junajted ponovo se okrenuo Velšaninu.

Fudbal 09.08.2015 | 14:40
Junajted: Počinje druga ofanziva na Bejla!

Još jedna letnja saga je završena - Anhel Di Marija definitivno je postao igrač Pari Sen Žermena.

Po svemu sudeći, vreme je za epilog još jedne sapunice u špansko-engleskoj koprodukciji. Naravno, u pitanju je (ne)odlazak ofanzivca Reala Gereta Bejla (26).

Velšanin, koji je na "Bernabeu" od 2013, velika je želja Junajteda od početka godine. "Đavoli" su sada, čini se, najodlučniji u nameri da ga dovedu.

Informacije o tome stižu iz Italije, od poznatog i dobro obaveštenog novinara Tankredi Palmerija.

"Real Madrid dobio je početkom marta ponudu Junajteda za Bejla u iznosu od 80 miliona evra. Real je bio raspoložen da pregovara, ali tražio je da u pregovore bude uključeno manje novca, ali i povratak Anhela Di Marije na "Bernabeu".

"Di Marija je čuo za to i odbacio bilo kakvu mogućnost da se vrati u Real, ističući da mu je jedina namera da ode u PSŽ. Stoga, Real je zatvorio bilo kakve pregovore o prodaji Bejla. Junajted nakon transfera Di Marije razmatra mogućnost da pošalje bolju, jaču ponudu za Di Mariju. Videćemo...", napisao je on.

Junajted je ovog leta doveo Memfisa Depaja (PSV), Matea Darmijana (Torino), Bastijana Švajnštajgera (Bajern), Morgana Šnajderlina (Sautempton) i Serhija Romera (Sampdorija). Nije potrebno objašnjavati koliko bi pojačanje bilo dolazak najboljeg igrača Premijer lige za sezonu 2012/13.

Komentari / 0

Ostavite komentar