Видео: Овако ће се Партизан захвалити Гробарима...

За првенствени дуел Партизан - Спартак, у суботу од 19 часова, улаз на стадион на Топчидерском брду биће бесплатан.

Фудбал 07.08.2015 | 19:00
Видео: Овако ће се Партизан захвалити Гробарима...

"Изгараћемо за овај клуб и ове навијаче. Против Стеауе сви смо били једно! Имамо обавезу према овим људима који су дошли да нас бодре", изговорио је тренер Партизана Зоран Милинковић после "лудог" реванша и пласмана Партизана у бараж за пласман у Лигу шампиона.

Колико су Гробари били важан елемент у победи над Стеауом, сведоче и речи једног од тренера у Стеауи, Масима Педрацинија:

"Играли смо против врло јаке екипе. Мораш да играш савршено да би победио. Услед грешке примили смо гол, а потом и искључење... Све је одједном за нас постало теже. Треба да прихватимо реалност, научили смо спортску лекцију и што се тиче навијача, јер су нам показали како се једна екипа бодри. Тако нешто нама недостаје".

Да би се захвалили навијачима на подршци, управа Партизана одлучила је да у суботу, за првенствени дуел против Спартака широм отвори капије стадиона у Хумској.

Дакле, улаз је бесплатан.

"Уз захвалност за подршку црно-белом тиму у реванш мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона, ФК Партизан награђује све верне навијаче бесплатним улазом на предстојећу утакмицу 4. кола уперлиге", пише на сајту српског шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар