Video: Ovako će se Partizan zahvaliti Grobarima...

Za prvenstveni duel Partizan - Spartak, u subotu od 19 časova, ulaz na stadion na Topčiderskom brdu biće besplatan.

Fudbal 07.08.2015 | 19:00
Video: Ovako će se Partizan zahvaliti Grobarima...

"Izgaraćemo za ovaj klub i ove navijače. Protiv Steaue svi smo bili jedno! Imamo obavezu prema ovim ljudima koji su došli da nas bodre", izgovorio je trener Partizana Zoran Milinković posle "ludog" revanša i plasmana Partizana u baraž za plasman u Ligu šampiona.

Koliko su Grobari bili važan element u pobedi nad Steauom, svedoče i reči jednog od trenera u Steaui, Masima Pedracinija:

"Igrali smo protiv vrlo jake ekipe. Moraš da igraš savršeno da bi pobedio. Usled greške primili smo gol, a potom i isključenje... Sve je odjednom za nas postalo teže. Treba da prihvatimo realnost, naučili smo sportsku lekciju i što se tiče navijača, jer su nam pokazali kako se jedna ekipa bodri. Tako nešto nama nedostaje".

Da bi se zahvalili navijačima na podršci, uprava Partizana odlučila je da u subotu, za prvenstveni duel protiv Spartaka širom otvori kapije stadiona u Humskoj.

Dakle, ulaz je besplatan.

"Uz zahvalnost za podršku crno-belom timu u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, FK Partizan nagrađuje sve verne navijače besplatnim ulazom na predstojeću utakmicu 4. kola uperlige", piše na sajtu srpskog šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar