И Бајатовић напустио Звезду!!!

Директор Србијагаса Душан Бајатовић поднео је оставку на чланство у Управном одбору фудбалског клуба Црвена звезда.

Фудбал 06.08.2015 | 22:00
И Бајатовић напустио Звезду!!!

Бајатовић је последњи у низу међу члановима управе ‘црвено-белих’ који је направио такав корак.

Раније током дана, оставку на место спортског директора поднео је Звездан Терзић, а оставке су поднели и Ивица Тончев, Предраг Ћулибрк, Бранко Радујко, Александар Антић и Бранислав Ђурђевић на своје чланство у Управном одбору. Дан раније, клуб је напустио и потпредседник Славиша Кокеза.

“Прихватио сам да будем члан Управног одбора са идејом да фудбалски клуб Црвена звезда, који за мене представља националну институцију, помогнем да преброди тешкоће које је имала у свом раду. То сам у претходном периоду и чинио, колико су то моје могућности дозвољавале. С обзиром на најновија дешавања, која су позната широј спортској јавности сматрам да је најцелисходније да поднесем неопозиву оставку на чланство у Управном одбору фудбалског клуба Црвена звезда”, стоји у Бајатовићевом писму јавности.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хеодабар

06.08.2015 20:26

Овај крајисник .... и одједном кад је избјегао у Србију са 25 год га поставили да буде директор Нафтне компаније у Србији. Исто су тако исти људи у.... Додика поставили. Сто се тице ЦЗ њу исто тако воде крајисници и њихови плаценици навијаци. А ови нису дали никакве оставке него це одједном све преузети Цовиц и реци це да је то нови клуб и да одједном висе нема дуга који износи 50милиона еу. Урадице исто као са КК ЦЗ. Одједном нема дуга, дуг је испарио.

ОДГОВОРИТЕ