I Bajatović napustio Zvezdu!!!

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović podneo je ostavku na članstvo u Upravnom odboru fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Fudbal 06.08.2015 | 22:00
I Bajatović napustio Zvezdu!!!

Bajatović je poslednji u nizu među članovima uprave ‘crveno-belih’ koji je napravio takav korak.

Ranije tokom dana, ostavku na mesto sportskog direktora podneo je Zvezdan Terzić, a ostavke su podneli i Ivica Tončev, Predrag Ćulibrk, Branko Radujko, Aleksandar Antić i Branislav Đurđević na svoje članstvo u Upravnom odboru. Dan ranije, klub je napustio i potpredsednik Slaviša Kokeza.

“Prihvatio sam da budem član Upravnog odbora sa idejom da fudbalski klub Crvena zvezda, koji za mene predstavlja nacionalnu instituciju, pomognem da prebrodi teškoće koje je imala u svom radu. To sam u prethodnom periodu i činio, koliko su to moje mogućnosti dozvoljavale. S obzirom na najnovija dešavanja, koja su poznata široj sportskoj javnosti smatram da je najcelishodnije da podnesem neopozivu ostavku na članstvo u Upravnom odboru fudbalskog kluba Crvena zvezda”, stoji u Bajatovićevom pismu javnosti.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

heodabar

06.08.2015 20:26

Ovaj krajisnik .... i odjednom kad je izbjegao u Srbiju sa 25 god ga postavili da bude direktor Naftne kompanije u Srbiji. Isto su tako isti ljudi u.... Dodika postavili. Sto se tice CZ nju isto tako vode krajisnici i njihovi placenici navijaci. A ovi nisu dali nikakve ostavke nego ce odjednom sve preuzeti Covic i reci ce da je to novi klub i da odjednom vise nema duga koji iznosi 50miliona eu. Uradice isto kao sa KK CZ. Odjednom nema duga, dug je ispario.

ODGOVORITE