Шта се ово дешава?! И министар напустио Звезду!

Министар рударства и енергетике Александар Антић поднео је оставку на место у Управном одбору ФК Црвена звезда.

Фудбал 06.08.2015 | 19:00
Шта се ово дешава?! И министар напустио Звезду!

Антић истиче да је одлазећи тим сарадника оставио клубу бројне спонзорске уговоре, али да је услед притиска због изостанка резултата постало немогуће радити.

Антић се придружио потпредседницима Славиши Кокези и Ивици Тончеву, генералном директору Звездану Терзићу и члановима УО Предрагу Ћулибрку и Бранку Радујку, који су претходно поднели оставке.

"Поштовани звездаши, у руководство нашег најтрофејнијег колектива ушао сам када је клуб већ увелико запао у велике проблеме. Читав низ година пре тога Звезда се суочавала са финансијским проблемима који су само постајали све већи. Као члан Управе, заједно са тимом људи са којим сам радио, покушао сам да се изборим са финансијским тешкоћама. Када сам дошао Црвена звезда није имала ниједног спонзора, а данас када тим сарадника и ја одлазимо остављамо бројне спонзорске уговоре вредне неколико милиона евра на годишњем нивоу", наводи се у Антићевом саопштењу.

Он је додао да је Црвена звезда велики спортски систем и без обзира на тешкоће у његовом функционисању, читава спортска јавност увек је очекивала да остварује победе и осваја трофеје.

"Нажалост, у борби са бројним тешкоћама није било могуће остварити веће спортске резултате. Део звездашке јавности почео је константно да вршши притиске не сагледавајући целокупну слику и сводећи проблеме само на персоналне. У таквим условима постало је немогуће радити и зато сам одлучио да поднесем неопозиву оставку на место члана Управе клуба. Моја љубаве према Црвеној звезди увек ће остати велика и искрена. И даље ћу бити веран навијач Звезде и долазићу на утакмице, као што сам то чинио и годинама пре него што сам прихватио да будем део Управе", поручио је Антић.

Коментари / 0

Оставите коментар