Šta se ovo dešava?! I ministar napustio Zvezdu!

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić podneo je ostavku na mesto u Upravnom odboru FK Crvena zvezda.

Fudbal 06.08.2015 | 19:00
Šta se ovo dešava?! I ministar napustio Zvezdu!

Antić ističe da je odlazeći tim saradnika ostavio klubu brojne sponzorske ugovore, ali da je usled pritiska zbog izostanka rezultata postalo nemoguće raditi.

Antić se pridružio potpredsednicima Slaviši Kokezi i Ivici Tončevu, generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i članovima UO Predragu Ćulibrku i Branku Radujku, koji su prethodno podneli ostavke.

"Poštovani zvezdaši, u rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kolektiva ušao sam kada je klub već uveliko zapao u velike probleme. Čitav niz godina pre toga Zvezda se suočavala sa finansijskim problemima koji su samo postajali sve veći. Kao član Uprave, zajedno sa timom ljudi sa kojim sam radio, pokušao sam da se izborim sa finansijskim teškoćama. Kada sam došao Crvena zvezda nije imala nijednog sponzora, a danas kada tim saradnika i ja odlazimo ostavljamo brojne sponzorske ugovore vredne nekoliko miliona evra na godišnjem nivou", navodi se u Antićevom saopštenju.

On je dodao da je Crvena zvezda veliki sportski sistem i bez obzira na teškoće u njegovom funkcionisanju, čitava sportska javnost uvek je očekivala da ostvaruje pobede i osvaja trofeje.

"Nažalost, u borbi sa brojnim teškoćama nije bilo moguće ostvariti veće sportske rezultate. Deo zvezdaške javnosti počeo je konstantno da vršši pritiske ne sagledavajući celokupnu sliku i svodeći probleme samo na personalne. U takvim uslovima postalo je nemoguće raditi i zato sam odlučio da podnesem neopozivu ostavku na mesto člana Uprave kluba. Moja ljubave prema Crvenoj zvezdi uvek će ostati velika i iskrena. I dalje ću biti veran navijač Zvezde i dolaziću na utakmice, kao što sam to činio i godinama pre nego što sam prihvatio da budem deo Uprave", poručio je Antić.

Komentari / 0

Ostavite komentar