Тања Савић од видовњака тражи помоћ

Тања Савић, како се пише по српским медијима, већ дуже време мучи муку са љубоморним супругом Душаном Јованчевићем и на све начине покушава да да спаси брак. Тако је одлучила да посети видовњаке како би јој помогли да јој брак коначно профункционише.

Србија 06.08.2015 | 17:40
Тања Савић од видовњака тражи помоћ

- Тања је данима ишла код једне видовите жене на југу Србије да јој каже да ли ће ће коначно проћи тортура у њеном браку, јер више не може да толерише љубомору. Душан се смири с времена на време и онда поново почне по старом. Дешавало се да не причају данима и на крају се ипак помире. Да би била сигурна, ишла је и код астролога - прича извор и додаје да је Тањи лакнуло када су јој астролози рекли да је чека лепа вест крајем 2015.

- Многи мисле да је лепа вест то да би Тања поново могла да остане трудна. Њен супруг би волео да има најмање петоро деце, али Тања би да гради каријеру и да поново буде једна од најтраженијих певачица - прича извор и додаје да је певачица већ једном покушала да спасе брак трудноћом када је Душан отео њиховог сина Максима и хтео да га одведе у Аустралију.

Тада су добили сина Ђорђа, али им је друго дете само накратко донело помирење.

(Пулс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

брле

06.08.2015 18:58

Јој са цим се овај народ замлацује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WТФ

07.08.2015 01:36

Њој треба психолог а не ови остали.

ОДГОВОРИТЕ