Tanja Savić od vidovnjaka traži pomoć

Tanja Savić, kako se piše po srpskim medijima, već duže vreme muči muku sa ljubomornim suprugom Dušanom Jovančevićem i na sve načine pokušava da da spasi brak. Tako je odlučila da poseti vidovnjake kako bi joj pomogli da joj brak konačno profunkcioniše.

Srbija 06.08.2015 | 17:40
Tanja Savić od vidovnjaka traži pomoć

- Tanja je danima išla kod jedne vidovite žene na jugu Srbije da joj kaže da li će će konačno proći tortura u njenom braku, jer više ne može da toleriše ljubomoru. Dušan se smiri s vremena na vreme i onda ponovo počne po starom. Dešavalo se da ne pričaju danima i na kraju se ipak pomire. Da bi bila sigurna, išla je i kod astrologa - priča izvor i dodaje da je Tanji laknulo kada su joj astrolozi rekli da je čeka lepa vest krajem 2015.

- Mnogi misle da je lepa vest to da bi Tanja ponovo mogla da ostane trudna. Njen suprug bi voleo da ima najmanje petoro dece, ali Tanja bi da gradi karijeru i da ponovo bude jedna od najtraženijih pevačica - priča izvor i dodaje da je pevačica već jednom pokušala da spase brak trudnoćom kada je Dušan oteo njihovog sina Maksima i hteo da ga odvede u Australiju.

Tada su dobili sina Đorđa, ali im je drugo dete samo nakratko donelo pomirenje.

(Puls)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

brle

06.08.2015 18:58

Joj sa cim se ovaj narod zamlacuje.

ODGOVORITE
Name

WTF

07.08.2015 01:36

Njoj treba psiholog a ne ovi ostali.

ODGOVORITE