Мина у истрази негирала да ју је муж претукао!

Глумица Мина Лазаревић, чији је муж Горан Станић ухапшен због насиља у породици, данас је први пут саслушана у истрази коју против њега води у Првом основном тужилаштву.

Република Српска 06.08.2015 | 17:23
Мина у истрази негирала да ју је муж претукао!

Мина Лазаревић, коју је - како се сумња - супруг физички малтретирао, према информацијама из истраге, није се придружила тужилаштву у његовом кривичном гоњењу. Изјавила је да су се те вечери посвађали, али да није био насилан према њој.

Горану Станићу, играчу балета са којим Мина има двоје дјеце, осим насиља у породици, на терет се стављају још два кривична дјела, држање оружја за које није имао дозволу, као и изазивање опште опасности, јер је у вечери када је ухапшен пуцао из аутоматског оружја.

Глумица је у пратњи адвоката у Палату правде стигла десет минута послије поднева и задржала се пуна два сата на саслушању. Мина Лазаревић је наводно одлучила да се разведе од супруга, јер брачне размирице трају дужи период.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Отприлике

06.08.2015 15:32

Ко вас је звао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

06.08.2015 16:07

Ко се туце тај се воли!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Повуци ручну

06.08.2015 19:18

Етоп, напокон доспијеше на насловне стране, и то у наставцима. Велика се прашина и џева дигла, кука и мотика. А сада, ништа није било, па се враћају назад, у анонимност.

ОДГОВОРИТЕ