Mina u istrazi negirala da ju je muž pretukao!

Glumica Mina Lazarević, čiji je muž Goran Stanić uhapšen zbog nasilja u porodici, danas je prvi put saslušana u istrazi koju protiv njega vodi u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Republika Srpska 06.08.2015 | 17:23
Mina u istrazi negirala da ju je muž pretukao!

Mina Lazarević, koju je - kako se sumnja - suprug fizički maltretirao, prema informacijama iz istrage, nije se pridružila tužilaštvu u njegovom krivičnom gonjenju. Izjavila je da su se te večeri posvađali, ali da nije bio nasilan prema njoj.

Goranu Staniću, igraču baleta sa kojim Mina ima dvoje djece, osim nasilja u porodici, na teret se stavljaju još dva krivična djela, držanje oružja za koje nije imao dozvolu, kao i izazivanje opšte opasnosti, jer je u večeri kada je uhapšen pucao iz automatskog oružja.

Glumica je u pratnji advokata u Palatu pravde stigla deset minuta poslije podneva i zadržala se puna dva sata na saslušanju. Mina Lazarević je navodno odlučila da se razvede od supruga, jer bračne razmirice traju duži period.

(Nezavisne)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Otprilike

06.08.2015 15:32

Ko vas je zvao!

ODGOVORITE
Name

JA

06.08.2015 16:07

Ko se tuce taj se voli!!!

ODGOVORITE
Name

Povuci ručnu

06.08.2015 19:18

Etop, napokon dospiješe na naslovne strane, i to u nastavcima. Velika se prašina i dževa digla, kuka i motika. A sada, ništa nije bilo, pa se vraćaju nazad, u anonimnost.

ODGOVORITE