Најјезивији хотел на свијету

Неустрашиви туристи са бизарним фетишом да преноће у мртвачком ковчегу или крипти, радо посећују "Црyпт хотел" - хотел са најезивијим собама на свету, који се налази у САД.

Занимљивости 06.08.2015 | 11:58
Најјезивији хотел на свијету

Хотел "Црyпт" из Левинстона у држави Њујорк у својој понуди има разноврсне собе због којих заслужено носи титулу најезивијег хотела на свету.

Већина соба су опремљене ручно изграђеним мртвачким сандуцима од боровине у којима има места за две храбре душе.

Драгуљ у понуди овог бизарног хотела представља крипта у којој су се налазили остатци једног католичког свештеника који је умро пре више једног века.

Пре него што је хотел отворен, на "еБаy-у" је постављена интернет аукција како би се пронашла прва жива особа која ће провести ноћ у овој крипти. Врло брзо се појавио и победник који је платио 760 долара за ово невакидашње "задовољство".

Иначе, подземна просторија овог хотела, која се популарно назива "гробница", била је место починка Томаса Воласа, ирског католичког свештеника цркве на чијим темељима се данас налази хотел.

 

У крипти која се данас издаје као хотелска соба, Воласови остатци су лежали до 2009. године када су пребачени на оближње гробље.

Власник хотела Ендрју Кнајт истако је да је гробница остала баш онаква каква је била и док су се Воласови остаци налазили у њој, осим што јој је додато пар модерних стварчица, попут телевизора и видеотеке богате хорор филмовима.

Кнајт, који је сам признао да га прође језа сваки пут када уђе у ту собу, рекао је да би били изненађени када би знали колико има људи који трагају за оваквим искуством.

Гледање хорор филмова и испијање чаше црвеног вина из мртвачког ковчега је непоновљиво искуство - изјавио је Кнајт.

Заправо, правило хотела је да нико не сме да преноћи у гробници. Могуће ју је само закупити у периоду од 21 сати увече до 2 сата ујутру, а то задовољство од неколико сати ће вас, ван сезоне, коштати 290 долара.

Уколико сте и ви заинтересовани да се испружите у крипти која је до недавно припадала католичком свештенику, избегавајте октобар када, због празиника Ноћ вештица, цена скаче на 410 долара.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар