А шта каже Бекали? 2000 година му стаде у 90 минута!

Две хиљаде година Ђиђију Бекалију је прошло за 90 минута, Стеауа је примила четири гола од Партизана и неславно завршила борбу за новац Лиге шампиона.

Фудбал 06.08.2015 | 13:40
А шта каже Бекали? 2000 година му стаде у 90 минута!

Контроверзни власник клуба из Букурешта није крио разочарања након елиминације, а одговорност је пребацио на десног бека Пола Папа.

Румунски репрезентативац није успео да задржи полетног Андрију Живковића који је режирао велики преокрет у другом полувремену меча у Хумској 1.

"Пап нас је коштао четири гола, да је играо (Габријел) Тамаш (дефанзивац који је на крају прошле сезоне напустио клуб, прим. аут) то се не би догодило. Он није штопер, он је бек. Шта је мислио, да је Марадона?", рекао је Бекали.

Иако је недавно најавио повлачење из клуба ако се не пласира у Лигу шампиона, неће напустити Стеауу.

"Ако се три године не квалификујете у Лигу шампиона морате да продајете играче да не би потрошили 20 милиона евра. Ја немам толико новца. Колико сам имао дао сам. Ово није исплативо, сви знамо шта је данас фудбал. Нећемо лагати људе да је то забава. Стеауа је бацила милионе у ветар. Али и даље верујем у овај тим, нећу продати Стеауу. Видећемо шта ће бити", рекао је власник румунског великана.

Коментари / 0

Оставите коментар