A šta kaže Bekali? 2000 godina mu stade u 90 minuta!

Dve hiljade godina Điđiju Bekaliju je prošlo za 90 minuta, Steaua je primila četiri gola od Partizana i neslavno završila borbu za novac Lige šampiona.

Fudbal 06.08.2015 | 13:40
A šta kaže Bekali? 2000 godina mu stade u 90 minuta!

Kontroverzni vlasnik kluba iz Bukurešta nije krio razočaranja nakon eliminacije, a odgovornost je prebacio na desnog beka Pola Papa.

Rumunski reprezentativac nije uspeo da zadrži poletnog Andriju Živkovića koji je režirao veliki preokret u drugom poluvremenu meča u Humskoj 1.

"Pap nas je koštao četiri gola, da je igrao (Gabrijel) Tamaš (defanzivac koji je na kraju prošle sezone napustio klub, prim. aut) to se ne bi dogodilo. On nije štoper, on je bek. Šta je mislio, da je Maradona?", rekao je Bekali.

Iako je nedavno najavio povlačenje iz kluba ako se ne plasira u Ligu šampiona, neće napustiti Steauu.

"Ako se tri godine ne kvalifikujete u Ligu šampiona morate da prodajete igrače da ne bi potrošili 20 miliona evra. Ja nemam toliko novca. Koliko sam imao dao sam. Ovo nije isplativo, svi znamo šta je danas fudbal. Nećemo lagati ljude da je to zabava. Steaua je bacila milione u vetar. Ali i dalje verujem u ovaj tim, neću prodati Steauu. Videćemo šta će biti", rekao je vlasnik rumunskog velikana.

Komentari / 0

Ostavite komentar