Тешко повријеђен моториста у Бањалуци

Моториста, Д.Г. (1992.) из Бањалуке задобио је тешке тјелесне повреде и хоспитализован је у бањалучкој болници, након саобраћајне незгоде која се догодила синоћ у центру града.

Република Српска 06.08.2015 | 10:14
Тешко повријеђен моториста у Бањалуци

Из полиције наводе да се Д.Г. мотором марке "кавасаки“ сударио с путничким возилом марке "шкода“, којим је управљала особа М.С.Х. (1947.) из Бањалуке.

У овој саобраћаној незгоди, до које је дошло око 19.55 часова, сапутник на мотоциклу је задобио лакше тјелесне повреде.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука, а о свему је обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио предузимање истражних радњи с циљем утврђивања узрока саобраћајне незгоде и одговорности учесника.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Б клипани

06.08.2015 09:02

Мотоциклисти никако да схвате да многи возачи који имају Б категорију не разумију саобраћај и не понашају се у складу с прописима. А њихова једна грешка увијек мотоциклисту коште или врло тешких повреда или живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

06.08.2015 09:32

Ај не сер... То сто клинци возе моторе без кациге и немам појма, возе 150 км/х гдје је 40км/х ограницење... То ником ниста! Ви на моторима се понасате као морони...

Name

србин бл.

06.08.2015 09:31

Ма немој,а како се понасају мотоциклисти? На стазу у залузане па дивљај а не по центру града.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирослав

06.08.2015 10:29

Част изузецима али већина на мотору су идиоти.Јурцају и скоро никад не поштују прописе у саобраћају.Таквих ми није жао уопште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Б клипани

06.08.2015 12:02

Ајд ти мени паметна главо реци ово:Имају ли право мотористи да се провлаце измедју аута на семафору да би били први на семафору.. Искрено..врло мало залим мотористе.Адреналин????Па идиоти једни..заврсите за пилота па цете имати адреналина колко хоцете а не да дивљате по центру града.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б клипани

06.08.2015 15:47

Збиља је проблем што Б возачи сматрају мотоциклисте вишком на цести и злом. Хиљаду пута сам доживио да ми Б возач свира да му се макнем с пута. Ја не возим Кавасаки од 1000цц него мопед. Б возачи улете на црвено на семафору, улазе на стопу у раскрсницу, непажљиво возе. Том момку је тај Б возач једноставно излетио пред њега. Б возачи морају чувати А возача. Стоји то да младји момци пролазе измедју трака односно возила али најчешће док та возила стоје у колони. А Б возачи су љубоморни што мотоциклиста оде док они морају да чекају. Исто тако, чињеница да Б возач никада неће заобићи мотоциклисту у широком луку, другом траком, него тик уз њега. Често само што га не очеше. Доживио сам то сто пута до сада. Посебно сам љут на такозване професионалце, возаче камиона па чак и возаче аутобуса. На примјер на путу с двије траке, они се камионом провлаче измедју мене и оне друге траке у истом смјеру! А ја од ивичњака не могу још десно. Сад ми реците да то није истина!

ОДГОВОРИТЕ