Teško povrijeđen motorista u Banjaluci

Motorista, D.G. (1992.) iz Banjaluke zadobio je teške tjelesne povrede i hospitalizovan je u banjalučkoj bolnici, nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć u centru grada.

Republika Srpska 06.08.2015 | 10:14
Teško povrijeđen motorista u Banjaluci

Iz policije navode da se D.G. motorom marke "kavasaki“ sudario s putničkim vozilom marke "škoda“, kojim je upravljala osoba M.S.H. (1947.) iz Banjaluke.

U ovoj saobraćanoj nezgodi, do koje je došlo oko 19.55 časova, saputnik na motociklu je zadobio lakše tjelesne povrede.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio preduzimanje istražnih radnji s ciljem utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

B klipani

06.08.2015 09:02

Motociklisti nikako da shvate da mnogi vozači koji imaju B kategoriju ne razumiju saobraćaj i ne ponašaju se u skladu s propisima. A njihova jedna greška uvijek motociklistu košte ili vrlo teških povreda ili života.

ODGOVORITE
Name

Ja

06.08.2015 09:32

Aj ne ser... To sto klinci voze motore bez kacige i nemam pojma, voze 150 km/h gdje je 40km/h ogranicenje... To nikom nista! Vi na motorima se ponasate kao moroni...

Name

srbin bl.

06.08.2015 09:31

Ma nemoj,a kako se ponasaju motociklisti? Na stazu u zaluzane pa divljaj a ne po centru grada.

ODGOVORITE
Name

miroslav

06.08.2015 10:29

Čast izuzecima ali većina na motoru su idioti.Jurcaju i skoro nikad ne poštuju propise u saobraćaju.Takvih mi nije žao uopšte.

ODGOVORITE
Name

re B klipani

06.08.2015 12:02

Ajd ti meni pametna glavo reci ovo:Imaju li pravo motoristi da se provlace izmedju auta na semaforu da bi bili prvi na semaforu.. Iskreno..vrlo malo zalim motoriste.Adrenalin????Pa idioti jedni..zavrsite za pilota pa cete imati adrenalina kolko hocete a ne da divljate po centru grada.

ODGOVORITE
Name

B klipani

06.08.2015 15:47

Zbilja je problem što B vozači smatraju motocikliste viškom na cesti i zlom. Hiljadu puta sam doživio da mi B vozač svira da mu se maknem s puta. Ja ne vozim Kavasaki od 1000cc nego moped. B vozači ulete na crveno na semaforu, ulaze na stopu u raskrsnicu, nepažljivo voze. Tom momku je taj B vozač jednostavno izletio pred njega. B vozači moraju čuvati A vozača. Stoji to da mladji momci prolaze izmedju traka odnosno vozila ali najčešće dok ta vozila stoje u koloni. A B vozači su ljubomorni što motociklista ode dok oni moraju da čekaju. Isto tako, činjenica da B vozač nikada neće zaobići motociklistu u širokom luku, drugom trakom, nego tik uz njega. Često samo što ga ne očeše. Doživio sam to sto puta do sada. Posebno sam ljut na takozvane profesionalce, vozače kamiona pa čak i vozače autobusa. Na primjer na putu s dvije trake, oni se kamionom provlače izmedju mene i one druge trake u istom smjeru! A ja od ivičnjaka ne mogu još desno. Sad mi recite da to nije istina!

ODGOVORITE