Илић: Ово ми је једна од најлуђих утакмица у Партизану!

Капитен Партизана Саша Илић после победе над Стеауом од 4:2 и пролаза у бараж Лиге шампиона навео је да никада није са црно-белима играо луђу утакмицу у Европи.

Фудбал 06.08.2015 | 13:00
Илић: Ово ми је једна од најлуђих утакмица у Партизану!

"Једна од најлудјих утакмица које сам играо са Партизаном и Европи. Можда нам се све и вратило за оне поразе од Лудогореца, Артмедије и Генка. Тада нисмо прошли, сада јесмо и морамо да будемо пресрећни", навео је Илић.

Илић је ушао у игру бас пре него сто је Божинов промашио пенал.

"Није ми било свеједно тада, мислио сам са ће Божа то решити, али брзо ћемо то заборавити. Битна је само победа. Идемо даље, више немамо шта да изгубимо, само можемо да добијемо. Нисмо фаворити ко год да нам дође, али нисмо били ни против Стеауе, па ето", рекао је Илић.

Бек црно-белих Мирослав Вулићевић похвалио је навијаче и истакао да нема неку одређену жељу ко би волео да дође Партизану у баражу.

"Прво морам да захвалим навијачима, били су фантастични. Давали су нам прави ветар у леђа. Стеауа је озбиљан противник, али видели смо да можемо да их избацимо, потајно смо имали веру да ћемо заиста проћи. Ово је велики резултат, сам податак да смо на корак од Лиге шампиона звучи сјајно. Немам жељу за наредно коло, сигурно је да ће ривал бити јак, вероватно и јачи од Стеауе, али сачекајмо зреб.

За изјаву председника Стеауе Ђиђија Бекалија да Партизан за 2000 година неће дати гол његовој екипи, Вулићевић је одговорио:

"Изгледа да понекад 2000 година продје брзе него 10 минута...", закључио је Вулићевић.

Коментари / 0

Оставите коментар