Ilić: Ovo mi je jedna od najluđih utakmica u Partizanu!

Kapiten Partizana Saša Ilić posle pobede nad Steauom od 4:2 i prolaza u baraž Lige šampiona naveo je da nikada nije sa crno-belima igrao luđu utakmicu u Evropi.

Fudbal 06.08.2015 | 13:00
Ilić: Ovo mi je jedna od najluđih utakmica u Partizanu!

"Jedna od najludjih utakmica koje sam igrao sa Partizanom i Evropi. Možda nam se sve i vratilo za one poraze od Ludogoreca, Artmedije i Genka. Tada nismo prošli, sada jesmo i moramo da budemo presrećni", naveo je Ilić.

Ilić je ušao u igru bas pre nego sto je Božinov promašio penal.

"Nije mi bilo svejedno tada, mislio sam sa će Boža to rešiti, ali brzo ćemo to zaboraviti. Bitna je samo pobeda. Idemo dalje, više nemamo šta da izgubimo, samo možemo da dobijemo. Nismo favoriti ko god da nam dođe, ali nismo bili ni protiv Steaue, pa eto", rekao je Ilić.

Bek crno-belih Miroslav Vulićević pohvalio je navijače i istakao da nema neku određenu želju ko bi voleo da dođe Partizanu u baražu.

"Prvo moram da zahvalim navijačima, bili su fantastični. Davali su nam pravi vetar u leđa. Steaua je ozbiljan protivnik, ali videli smo da možemo da ih izbacimo, potajno smo imali veru da ćemo zaista proći. Ovo je veliki rezultat, sam podatak da smo na korak od Lige šampiona zvuči sjajno. Nemam želju za naredno kolo, sigurno je da će rival biti jak, verovatno i jači od Steaue, ali sačekajmo zreb.

Za izjavu predsednika Steaue Điđija Bekalija da Partizan za 2000 godina neće dati gol njegovoj ekipi, Vulićević je odgovorio:

"Izgleda da ponekad 2000 godina prodje brze nego 10 minuta...", zaključio je Vulićević.

Komentari / 0

Ostavite komentar