Ауди куп: И Тотенхем бољи од Михиног Милана!

Певци уз две лепотице савладали Милан и у преносу сазнали да остају без Харија Кејна?! Манчестер јунајтед већ капарисао голгетера Тотенхема?!

Фудбал 05.08.2015 | 20:40
Ауди куп: И Тотенхем бољи од Михиног Милана!

Каква промена расположења међу навијачима Тотенхема. Изабраници Маурисија Покетина скинули су велики скалп славном Милану – истина, његовом резервном саставу, али су прелепи голови Насера Чадлија пали у сенку обавештење коментатора, који је током преноса рекао да у лондонском тиму нема Харија Кејна зато што су Певци већ прихватили понуду Манчестер јунајтеда од 40.000.000 фунти, односно 57.280.000 евра!

Ако постоји потпуно погрешан тајминг да се објави лоша вест онда је овај случај дефиниција тога. И не, није грешка, два пута је коментатор током преноса помињао да Кејн није на терену баш зато да би се на време склонио из фокуса јавности. Јер Тотенхем већ у суботу отвара првенствену сезону – погађате – баш сусретом са Манчестер јунајтедом на Олд Трафорду.

Што се саме утакмице тиче, Синиша Михајловић је на терен послао другу поставу са 11 измена у односу на сусрет који је демолиран у сусрету са Бајерном (0:3). Такав тим Росонера није могао да се супротстави Певцима, који су одмах кренули у јуриш што им се исплатило већ у осмом минуту када је Насер Чадли одапео стрелу са 20 метара и постигао први гол на мечу. Победу Певаца заокружио је још један фин погодак Енглеза, овај пут у изведби Тома Керола.

Коментари / 0

Оставите коментар