Audi kup: I Totenhem bolji od Mihinog Milana!

Pevci uz dve lepotice savladali Milan i u prenosu saznali da ostaju bez Harija Kejna?! Mančester junajted već kaparisao golgetera Totenhema?!

Fudbal 05.08.2015 | 20:40
Audi kup: I Totenhem bolji od Mihinog Milana!

Kakva promena raspoloženja među navijačima Totenhema. Izabranici Maurisija Poketina skinuli su veliki skalp slavnom Milanu – istina, njegovom rezervnom sastavu, ali su prelepi golovi Nasera Čadlija pali u senku obaveštenje komentatora, koji je tokom prenosa rekao da u londonskom timu nema Harija Kejna zato što su Pevci već prihvatili ponudu Mančester junajteda od 40.000.000 funti, odnosno 57.280.000 evra!

Ako postoji potpuno pogrešan tajming da se objavi loša vest onda je ovaj slučaj definicija toga. I ne, nije greška, dva puta je komentator tokom prenosa pominjao da Kejn nije na terenu baš zato da bi se na vreme sklonio iz fokusa javnosti. Jer Totenhem već u subotu otvara prvenstvenu sezonu – pogađate – baš susretom sa Mančester junajtedom na Old Trafordu.

Što se same utakmice tiče, Siniša Mihajlović je na teren poslao drugu postavu sa 11 izmena u odnosu na susret koji je demoliran u susretu sa Bajernom (0:3). Takav tim Rosonera nije mogao da se suprotstavi Pevcima, koji su odmah krenuli u juriš što im se isplatilo već u osmom minutu kada je Naser Čadli odapeo strelu sa 20 metara i postigao prvi gol na meču. Pobedu Pevaca zaokružio je još jedan fin pogodak Engleza, ovaj put u izvedbi Toma Kerola.

Komentari / 0

Ostavite komentar