И Ивица Тончев иде из Звезде?!

Потпредседник Црвене звезде у краткој изјави рекао да ће у четвртак донети одлуку да ли остаје или не у клубу из Љутице Богдана 1а.

Фудбал 05.08.2015 | 21:00
И Ивица Тончев иде из Звезде?!

Заједно су дошли, а да ли ће заједно и отићи?

Славиша Кокеза је први поднео оставку на захтев незадовољних навијача, а потези осталих челника Црвене звезде још се чекају.

Један од ретких доступних за коментар на ту тему у среду био је Ивица Тончев.

"Тренутно сам на службеном путу, сутра ћу одлучити шта ћу да радим", поручио је за МОНДО потпредседник црвено-белих, који није није присуствовао ванредним састанцима Управног одбора претходних дана.

После повика "Управа напоље" прошлог петка са северне, западне и источне трибине стадиона Рајко Митић, руководство клуба одржало је два ванредна састанка и у уторак саопштило да ће 15. септембра расписати превремене изборе на свим нивоима.

То, међутим, није било довољно навијачима, па је "Маракана" ове среде осванула са графитом "Управа напоље, сад и одмах", а после Кокезине оставке током дана, на зиду испред службеног улаза написано је и "Терзићу одлази, сад и одмах".

Подсетимо, Славиша Кокеза, Ивица Тончев и Небојша Човић заједно су дошли у Црвену звезду, предвођени Драганом Џајићем, крајем 2012. године, а касније им се у вођењу клубом прикључио и Звездан Терзић.

Џајић се у међувремену повукао, сада и Кокеза, а како ће на незадовољство навијача због слабих резултата реаговати остали, видећемо...

Незванично круже приче да би, без обзира на најављене изборе, четвртак могао да буде последњи радни дан за актуелно руководство црвено-белих у тренутном саставу, односно да се спрема колективна оставка.

Коментари / 0

Оставите коментар