I Ivica Tončev ide iz Zvezde?!

Potpredsednik Crvene zvezde u kratkoj izjavi rekao da će u četvrtak doneti odluku da li ostaje ili ne u klubu iz Ljutice Bogdana 1a.

Fudbal 05.08.2015 | 21:00
I Ivica Tončev ide iz Zvezde?!

Zajedno su došli, a da li će zajedno i otići?

Slaviša Kokeza je prvi podneo ostavku na zahtev nezadovoljnih navijača, a potezi ostalih čelnika Crvene zvezde još se čekaju.

Jedan od retkih dostupnih za komentar na tu temu u sredu bio je Ivica Tončev.

"Trenutno sam na službenom putu, sutra ću odlučiti šta ću da radim", poručio je za MONDO potpredsednik crveno-belih, koji nije nije prisustvovao vanrednim sastancima Upravnog odbora prethodnih dana.

Posle povika "Uprava napolje" prošlog petka sa severne, zapadne i istočne tribine stadiona Rajko Mitić, rukovodstvo kluba održalo je dva vanredna sastanka i u utorak saopštilo da će 15. septembra raspisati prevremene izbore na svim nivoima.

To, međutim, nije bilo dovoljno navijačima, pa je "Marakana" ove srede osvanula sa grafitom "Uprava napolje, sad i odmah", a posle Kokezine ostavke tokom dana, na zidu ispred službenog ulaza napisano je i "Terziću odlazi, sad i odmah".

Podsetimo, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Nebojša Čović zajedno su došli u Crvenu zvezdu, predvođeni Draganom Džajićem, krajem 2012. godine, a kasnije im se u vođenju klubom priključio i Zvezdan Terzić.

Džajić se u međuvremenu povukao, sada i Kokeza, a kako će na nezadovoljstvo navijača zbog slabih rezultata reagovati ostali, videćemo...

Nezvanično kruže priče da bi, bez obzira na najavljene izbore, četvrtak mogao da bude poslednji radni dan za aktuelno rukovodstvo crveno-belih u trenutnom sastavu, odnosno da se sprema kolektivna ostavka.

Komentari / 0

Ostavite komentar