Хески хоће још да игра! Неће у пензију!

Легендарни енглески фудбалер одиграће још најмање једну сезону за Болтон. Не жели у пензију. Жели да одигра и 21. сезону као фудбалер.

Фудбал 07.08.2015 | 14:20
Хески хоће још да игра! Неће у пензију!

Када је напустио фудбал на Острву и отишао у Аустралију сви су помислили да је ту крај. Када се прошлог децембра вратио у Болтон, тада су помислили да ипак у својој држави жели да заврши фудбалску каријеру. Међутим, Емил Хески се не да годинама. Није му доста фудбала!

Некадашњи фудбалер Ливерпула продужио је уговор са друголигашем Болтоном на још једну сезону. По истеку уговора Емил Хески ће имати пуних 38 година, а упркос томе што није голгетер, и у позним годинама, снагом и постављањем налази начине да помогне својој екипи.

Нападачки тандем Болтон Вондерерса неретко су прошле сезоне чинили Емил Хески и Ејдур Гудјонсен, који комбиновано имају чак 72 године. Гудјонсен је овог лета одлучио да каријеру настави у Кини, у екипи Шиђаџуанг, док је Емил Хески наставио традицију да се у једном клубу задржи бар две сезоне.

Хески је у каријери, сем Ливерпула, наступао и за Лестер, Бирмингем, Астон Вилу, Виган и Њукасл Џетс. За репрезентацију Енглеске је одиграо чак 62 утакмице и постигао седам голова.

Коментари / 0

Оставите коментар