Heski hoće još da igra! Neće u penziju!

Legendarni engleski fudbaler odigraće još najmanje jednu sezonu za Bolton. Ne želi u penziju. Želi da odigra i 21. sezonu kao fudbaler.

Fudbal 07.08.2015 | 14:20
Heski hoće još da igra! Neće u penziju!

Kada je napustio fudbal na Ostrvu i otišao u Australiju svi su pomislili da je tu kraj. Kada se prošlog decembra vratio u Bolton, tada su pomislili da ipak u svojoj državi želi da završi fudbalsku karijeru. Međutim, Emil Heski se ne da godinama. Nije mu dosta fudbala!

Nekadašnji fudbaler Liverpula produžio je ugovor sa drugoligašem Boltonom na još jednu sezonu. Po isteku ugovora Emil Heski će imati punih 38 godina, a uprkos tome što nije golgeter, i u poznim godinama, snagom i postavljanjem nalazi načine da pomogne svojoj ekipi.

Napadački tandem Bolton Vonderersa neretko su prošle sezone činili Emil Heski i Ejdur Gudjonsen, koji kombinovano imaju čak 72 godine. Gudjonsen je ovog leta odlučio da karijeru nastavi u Kini, u ekipi Šiđadžuang, dok je Emil Heski nastavio tradiciju da se u jednom klubu zadrži bar dve sezone.

Heski je u karijeri, sem Liverpula, nastupao i za Lester, Birmingem, Aston Vilu, Vigan i Njukasl Džets. Za reprezentaciju Engleske je odigrao čak 62 utakmice i postigao sedam golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar