Видео - Миха: Пеп, мора грубо, фудбал није балет!

Синиша Михајловић критиковао Пепа Гвардиолу после дуела на Ауди купу, након што се тренер Бајерна вербално сукобио са Најџелом де Јонгом, који је играо оштро.

Фудбал 05.08.2015 | 18:40
Видео - Миха: Пеп, мора грубо, фудбал није балет!

Бајерн је убедљиво славио против Милана (3:0) у полуфиналу турнира Ауди куп у Минхену. Ипак, на полувремену тог меча било је доста бурно.

У тунелу, на путу ка свлачионицима Алијанц Арене, дошло је до жестоког вербалног сукоба између тренера Бавараца Пепа Гвардиоле и фудбалера Милана Најџела де Јонга.

Шпански стручњак замерио је Де Јонгу на грубој игри, а играчи Милана морали су да интервенишу да вербални сукоб не прерасте у физички, јер је холандски репрезентативац афективнореаговао на оштре критике.

Тренер италијанског тима Синиша Михајловић критиковао је после меча Пепа Гвардиола због напада на Најџела де Јонга. Српски тренер рекао је Гвардиоли да је грубља игра нормална ствар, јер фудбал није плес.

"Нисам видео тај дуел. Али фудбал није плес и фаулови су саставни део спорта. Зато утакмице као што је ова се не могу назвати пријатељским. Играли смо против јаког противника, али морамо још више да радимо и напредујемо", рекао је Михајловић.

Баварци ће у финалу Ауди купа играти против Реал Мадрида, који је био бољи од Тотенхема (2:0).

Коментари / 0

Оставите коментар