Video - Miha: Pep, mora grubo, fudbal nije balet!

Siniša Mihajlović kritikovao Pepa Gvardiolu posle duela na Audi kupu, nakon što se trener Bajerna verbalno sukobio sa Najdželom de Jongom, koji je igrao oštro.

Fudbal 05.08.2015 | 18:40
Video - Miha: Pep, mora grubo, fudbal nije balet!

Bajern je ubedljivo slavio protiv Milana (3:0) u polufinalu turnira Audi kup u Minhenu. Ipak, na poluvremenu tog meča bilo je dosta burno.

U tunelu, na putu ka svlačionicima Alijanc Arene, došlo je do žestokog verbalnog sukoba između trenera Bavaraca Pepa Gvardiole i fudbalera Milana Najdžela de Jonga.

Španski stručnjak zamerio je De Jongu na gruboj igri, a igrači Milana morali su da intervenišu da verbalni sukob ne preraste u fizički, jer je holandski reprezentativac afektivnoreagovao na oštre kritike.

Trener italijanskog tima Siniša Mihajlović kritikovao je posle meča Pepa Gvardiola zbog napada na Najdžela de Jonga. Srpski trener rekao je Gvardioli da je grublja igra normalna stvar, jer fudbal nije ples.

"Nisam video taj duel. Ali fudbal nije ples i faulovi su sastavni deo sporta. Zato utakmice kao što je ova se ne mogu nazvati prijateljskim. Igrali smo protiv jakog protivnika, ali moramo još više da radimo i napredujemo", rekao je Mihajlović.

Bavarci će u finalu Audi kupa igrati protiv Real Madrida, koji je bio bolji od Totenhema (2:0).

Komentari / 0

Ostavite komentar