Терзић: Ово је ванредна ситуација! Стопирани доласци!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић стопирао је све трансфере због ванредне ситуације у клубу.

Фудбал 05.08.2015 | 17:40
Терзић: Ово је ванредна ситуација! Стопирани доласци!

Фудбалски клуб Црвена звезда поново је у великим проблемима.

Не само да је клуб већ годинама оптерећен огромним дуговима, резултати изостају, навијачи су све нервознији... Већ два члана Управног одбора поднели су оставке - данас један од виђенијих људи у клубу. Реч је о досадашњем потпредседнику Славиши Кокези.

Оставку је (већ два пута) нудио и тренер Миодраг Божовић, али је она одбијена. У међувремену, одлучено је да буду расписани избори на свим нивоима у клубу. Божовић је недавно најавио долазак још једног или двојице нових играча.

Већ данима је ситуација у Звезди драматична, навијачи траже одлазак управе, УО је одбио оставке Терзића и Миодрага Божовића, заказани су ванредни избори, а клуб је напустио Славиша Кокеза.

"Због ванредне ситуације у клубу и оставки чланова Управног одбора, стопирају се сви разговори око доласка Мичела Доналда, Срђана Плавшића, Николе Стојиљковица и Славољуба Срнића", рекао је Терзић.

Звезда је очајно почела нову сезону, елиминисана је већ у првом колу квалификација за Лигу Европе, а потом освојила само пет бода у прва три кола Суперлиге, уз контроверзан тријумф над ОФК Београдом.

Предстојећег викенда црвено-беле очекује гостовање код градског ривала Вождовца.

Иначе, јутрос је, на једном од зидова у близини стадиона "Рајко Митић", освануо је графит: "Управа напоље, сад и одмах". Међутим, тај графит је врло брзо прекречен.

Одмах после оставке Кокезе, написан је нови графит: "Терзићу одлази, сад и одмах!". Међутим, и тај графит је прекречен.

Коментари / 0

Оставите коментар