Terzić: Ovo je vanredna situacija! Stopirani dolasci!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić stopirao je sve transfere zbog vanredne situacije u klubu.

Fudbal 05.08.2015 | 17:40
Terzić: Ovo je vanredna situacija! Stopirani dolasci!

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo je u velikim problemima.

Ne samo da je klub već godinama opterećen ogromnim dugovima, rezultati izostaju, navijači su sve nervozniji... Već dva člana Upravnog odbora podneli su ostavke - danas jedan od viđenijih ljudi u klubu. Reč je o dosadašnjem potpredsedniku Slaviši Kokezi.

Ostavku je (već dva puta) nudio i trener Miodrag Božović, ali je ona odbijena. U međuvremenu, odlučeno je da budu raspisani izbori na svim nivoima u klubu. Božović je nedavno najavio dolazak još jednog ili dvojice novih igrača.

Već danima je situacija u Zvezdi dramatična, navijači traže odlazak uprave, UO je odbio ostavke Terzića i Miodraga Božovića, zakazani su vanredni izbori, a klub je napustio Slaviša Kokeza.

"Zbog vanredne situacije u klubu i ostavki članova Upravnog odbora, stopiraju se svi razgovori oko dolaska Mičela Donalda, Srđana Plavšića, Nikole Stojiljkovica i Slavoljuba Srnića", rekao je Terzić.

Zvezda je očajno počela novu sezonu, eliminisana je već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a potom osvojila samo pet boda u prva tri kola Superlige, uz kontroverzan trijumf nad OFK Beogradom.

Predstojećeg vikenda crveno-bele očekuje gostovanje kod gradskog rivala Voždovca.

Inače, jutros je, na jednom od zidova u blizini stadiona "Rajko Mitić", osvanuo je grafit: "Uprava napolje, sad i odmah". Međutim, taj grafit je vrlo brzo prekrečen.

Odmah posle ostavke Kokeze, napisan je novi grafit: "Terziću odlazi, sad i odmah!". Međutim, i taj grafit je prekrečen.

Komentari / 0

Ostavite komentar