Ди Марија одушевљен ПСЖ-ом! Ево што ће Свеци платити 4,3 милиона више!

Аргентинац Анхел ди Марија коначно је обавио лекарске прегледе и спреман је да потпише четворогодишњи уговор са Пари Сен Жерменом. Мистерија звана „забрањена фотографија“ или како је Ди Марија ПСЖ-у избио из џепа још 4.300.000 евра...Манчестер јунајтед ће уместо договорених 61.500.000 евра ипак добити 65.900.000 евра, само због једне грешке...

Фудбал 05.08.2015 | 18:00
Ди Марија одушевљен ПСЖ-ом! Ево што ће Свеци платити 4,3 милиона више!

Ди Марија стиже у Париз из Манчестер Јунајтеда, а циљ му је да са "свецима" прође четвртфинале Лиге шампиона.

"Одушевљен сам што долазим у ПСЖ, клуб је урадио све што је могао да ме доведе. Даћу све од себе, радићу напорно, а ако све добро прође, освојићемо много трофеја", рекао је Ди Марија.

ПСЖ последње три године доминира у Француској, прошле сезоне је освојио триплу круну, али изостаје успех у Лиги шампиона.

"Клуб је освојио све трофеје у Француској, то је важно за велики клуб. Мој циљ је да помогнем ПСЖ-у да прође четвртфинале Лиге шампиона", рекао је Аргентинац.

ПСЖ је у последње три сезоне губио у другој рунди нокаут фазе такмичења, два пута од Барселоне и једном од Челсија, па је највећи успех клуба у ЛШ и даље полуфинале 1995. године.

Ди Марија је треће појачање ПСЖ овог лета, после голмана Кевина Трапа и везног играча Бењамина Стамбулија.

Аргентинац је провео само једну сезону на Олд Трафорду, где је постигао тек четири гола на 32 утакмице.

Непуних годину дана пошто је за 75.000.000 евра појачао Манчестер јунајтед из мадридског Реала, Анхел Ди Марија још једном ће променити адресу, а овог пута запутиће се у клуб који га је годинама безуспешно тражио - Пари Сен Жермен. Ипак, аргентински крилни нападач је коначно попустио, а након што је допутовао у Доху и обавио медицинске прегледе, остаје само још да Ди Марију угледамо у дресу новог клуба и како ставља параф на уговор који ће му донети чак 10.000.000 евра по сезони.

Међутим, Пари Сен Жермен ће уместо унапред договорених 61.500.000 евра бити приморан да Манчестер јунајтеду исплати готово 66.000.000 евра, односно тачно 4.300.000 европских новчаница више. Зашто? Све је то због једне грешке коју је 27-годишњи ас направио по доласку у Доху, а коју никако није смео.

Наиме, син Насера ал Келаифија је од Ди Марије тражио да се фотографишу заједно, како би се младић похвалио свима на друштвеним мрежама. Међутим, британски медији открили су да је Аргентинац у Дохи био без дозволе клуба, а наводно је Луј ван Гал био толико бесан да је емисарима ПСЖ-а поставио ултиматум - дајте још 4.300.000 евра и заборавићемо на овај детаљ.

Наравно, Ал Келаифију и његовим првим сарадницима није било тешко да из чековне књижице изваде папир вредан тражене суме новца, а да ли је кривица на Ди Марији или младом наследнику, то је већ нешто што ће бити решено „унутар куће“.

Ево и шта је Анхел ди Марија изјавио пошто је прошао медицинске прегледе у Катару.
"Јако сам срећан због тога што ћу постати играч ПСЖ-а. Овај клуб је јако важан на европској сцени. Прошле сезоне ПСЖ је догурао до четвртфинала Лиге шампиона, а ја сам дошао како бисмо заједничким снагама пробили ту баријеру и отишли до коначног циља. Даћу све од себе како бих клубу помогао да направи што боље резултате и у првенству и у Лиги шампиона".

Коментари / 0

Оставите коментар