Митровић упозорава: Штопери Премијер лиге, спремите се!

Нови нападач Њукасл Јунајтеда Александар Митровић 'упозорио' је дефанзивце у Премијер лиги, рекавши да је спреман за беспоштедну борбу од првог минута.

Фудбал 05.08.2015 | 17:00
Митровић упозорава: Штопери Премијер лиге, спремите се!

Бивши играч Партизана стигао је на Сент Џејмс Парк из Андерлехта за 18 милиона евра, а менаџер 'Сврака', који га је недавно назавао 'насмејаним ђаволом', очекује 'борбени' приступ од свог новог центарфора.

"Желиш да даш гол у сваком мечу у ком играч и да се при том бориш из све снаге. Дефанзивци у Премијер лиги ће ме 'шутирати' од првог минута. А ја ћу, наравно, узвратити истом мером. То је нешто апсолутно нормално за мене", каже Митровић, "Знаће све о мени. Волим да се завлачим међу дефанзивице, да играм са пуно контакта. Због таквог приступа сам и зарадио ових неколико ожиљака. То доказује да сам спреман да идем преко границе бола, ако ми то гарантује да ћу постићи погодак, стављаћу главу где год је потребно".

Репрезентативац Србије убеђен је да ће се адаптирати на најбољу лигу света.

"Ја сам класична деветка, која је увек у шеснестерцу, снажна, добра у игри главом. С друге стране, енглески фубдал је бржи и јачи него онај у Белгији. Биће ми потребно вероватно мало више да трчим, него што сам навикао. Али, сваким даном сам у све бољој форми и мислим да ће ми Премијер лига баш 'лежати'", закључио је Митровић.

Њукасл сезону отвара у недељу, када на Сент Џејмс Парк долази Душан Тадић са Саутемптоном.

Коментари / 0

Оставите коментар