Mitrović upozorava: Štoperi Premijer lige, spremite se!

Novi napadač Njukasl Junajteda Aleksandar Mitrović 'upozorio' je defanzivce u Premijer ligi, rekavši da je spreman za bespoštednu borbu od prvog minuta.

Fudbal 05.08.2015 | 17:00
Mitrović upozorava: Štoperi Premijer lige, spremite se!

Bivši igrač Partizana stigao je na Sent Džejms Park iz Anderlehta za 18 miliona evra, a menadžer 'Svraka', koji ga je nedavno nazavao 'nasmejanim đavolom', očekuje 'borbeni' pristup od svog novog centarfora.

"Želiš da daš gol u svakom meču u kom igrač i da se pri tom boriš iz sve snage. Defanzivci u Premijer ligi će me 'šutirati' od prvog minuta. A ja ću, naravno, uzvratiti istom merom. To je nešto apsolutno normalno za mene", kaže Mitrović, "Znaće sve o meni. Volim da se zavlačim među defanzivice, da igram sa puno kontakta. Zbog takvog pristupa sam i zaradio ovih nekoliko ožiljaka. To dokazuje da sam spreman da idem preko granice bola, ako mi to garantuje da ću postići pogodak, stavljaću glavu gde god je potrebno".

Reprezentativac Srbije ubeđen je da će se adaptirati na najbolju ligu sveta.

"Ja sam klasična devetka, koja je uvek u šesnestercu, snažna, dobra u igri glavom. S druge strane, engleski fubdal je brži i jači nego onaj u Belgiji. Biće mi potrebno verovatno malo više da trčim, nego što sam navikao. Ali, svakim danom sam u sve boljoj formi i mislim da će mi Premijer liga baš 'ležati'", zaključio je Mitrović.

Njukasl sezonu otvara u nedelju, kada na Sent Džejms Park dolazi Dušan Tadić sa Sautemptonom.

Komentari / 0

Ostavite komentar