ЛШ: Партизан - Стеауа! Двије опције за напад Партизана...

Шапоњић мења Божинова! Или обрнуто? Зоран Милинковић ће у сваком случају извести офанзиван састав на реванш Стеауи.

Фудбал 05.08.2015 | 11:00
ЛШ: Партизан - Стеауа! Двије опције за напад Партизана...

Андрија Живковић је "закуцан" на десном крилу, опорављени Абубакар Оумару на левом, ровити Валери Божинов би требало да буде централни нападач, али... Није сигуран. Прецизније, стручни штаб Партизана пред реванш са Стеауом разматра све опције и имајући у виду да је бугарски интернационалац тек "изашао" из повреде постоји могућност да најзвучније појачање црно-белих у летњем прелазном року сутрашњи дуел почне на клупи.

Божинов је залечио повреду задње ложе због које је морао да напусти терен "Националне арене" пре шест дана већ у 19. минуту, јуче је радио са стране, вечерас заједно са екипом и то би требало да значи да је спреман. Једина је дилема – за колико? Ако Зоран Милинковић, у консултацији са лекарским тимом, процени да нема бојазни од обнављања повреде, Валери ће на терен већ од првог минута. А онда би га после сат времена или око 70. минута мењао Иван Шапонић. Та опција је ближа реалности и све указује да ће тако бити.

Мада, с обзиром да ће све до почетка меча пратити здравствено стање бившег играча Лећеа, Јувентуса и Манчестер Ситија, у Партизану припремају и другу варијанту, по којој би златни српски омладнац био стартер, а онда би га у завршних пола сата мењао управо Божинов. Наравно, ако се испостави да би могао да поднесе тај напор.

У сваком случају, као што је и најавио, Зоран Милинковић ће на терен послати офанзиван састав и сем те једне енгиме, за коју је још током уторка наговестио да постоји, утакмицу са Стеауом требало би да почну: Живко Живковић – Вулићевић, Балажиц, Фабрисио, Немања Петровић – Јевтовић, Бабовић, Брашанац – Андрија Живковић, Оумару, Божинов (Шапоњић).

Коментари / 0

Оставите коментар