LŠ: Partizan - Steaua! Dvije opcije za napad Partizana...

Šaponjić menja Božinova! Ili obrnuto? Zoran Milinković će u svakom slučaju izvesti ofanzivan sastav na revanš Steaui.

Fudbal 05.08.2015 | 11:00
LŠ: Partizan - Steaua! Dvije opcije za napad Partizana...

Andrija Živković je "zakucan" na desnom krilu, oporavljeni Abubakar Oumaru na levom, roviti Valeri Božinov bi trebalo da bude centralni napadač, ali... Nije siguran. Preciznije, stručni štab Partizana pred revanš sa Steauom razmatra sve opcije i imajući u vidu da je bugarski internacionalac tek "izašao" iz povrede postoji mogućnost da najzvučnije pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku sutrašnji duel počne na klupi.

Božinov je zalečio povredu zadnje lože zbog koje je morao da napusti teren "Nacionalne arene" pre šest dana već u 19. minutu, juče je radio sa strane, večeras zajedno sa ekipom i to bi trebalo da znači da je spreman. Jedina je dilema – za koliko? Ako Zoran Milinković, u konsultaciji sa lekarskim timom, proceni da nema bojazni od obnavljanja povrede, Valeri će na teren već od prvog minuta. A onda bi ga posle sat vremena ili oko 70. minuta menjao Ivan Šaponić. Ta opcija je bliža realnosti i sve ukazuje da će tako biti.

Mada, s obzirom da će sve do početka meča pratiti zdravstveno stanje bivšeg igrača Lećea, Juventusa i Mančester Sitija, u Partizanu pripremaju i drugu varijantu, po kojoj bi zlatni srpski omladnac bio starter, a onda bi ga u završnih pola sata menjao upravo Božinov. Naravno, ako se ispostavi da bi mogao da podnese taj napor.

U svakom slučaju, kao što je i najavio, Zoran Milinković će na teren poslati ofanzivan sastav i sem te jedne engime, za koju je još tokom utorka nagovestio da postoji, utakmicu sa Steauom trebalo bi da počnu: Živko Živković – Vulićević, Balažic, Fabrisio, Nemanja Petrović – Jevtović, Babović, Brašanac – Andrija Živković, Oumaru, Božinov (Šaponjić).

Komentari / 0

Ostavite komentar