Толе: Кокеза је задужен за суђење, а не ја!

Председник ФСС доделио важну надлежност на свог потпредседника, генсека ФСС и судијску комисију.

Фудбал 05.08.2015 | 10:00
Толе: Кокеза је задужен за суђење, а не ја!

Суперлигашка 2015/16 почела је бурније него претходне, уз подигнуту тензију већ од првог кола и причу о нарушеној регуларности чим се лопта закотрљала.

Председник ФСС Томислав Караџић са одмора је, после утакмице ОФК Београд - Црвена звезда, упућивао новинаре на свог сарадника Славишу Кокезу и саветовао их да од њега траже коментаре.

Након треће рунде такмичења, у којој је најнезадовољнији радом судија био Вождовац, Караџић је окупио сараднике у Кући фудбала у Старој Пазови.

"Почело је уобичајено лоше, али анализа суђења биће већ од следећег уторка у рукама потпредседника ФСС Славише Кокезе, новог генералног секретара Небојше Ивковића и судијске комисије", пишу Вечерње новости.

Први човек српског фудбала дао је том листу и изјаву о детаљима састанка:

"Причали смо о регуларности такмичења, али и неким очигледним судијским пропустима у прва три кола. Одлучено је да потпредседник Кокеза, који је иначе однедавно задужен за регуларност и домаће такмичење, генерални секретар Ивковић и судијска комисија сваког уторка анализирају суђење из последњег кола", рекао је Караџић.

"Искрено, очекујемо адекватне санкције према арбитрима који су грешили на старту Суперлиге. Једноставно речено, за неке пропусте постојаће нулта толеранција", додао је он, без прецизирања на које утакмице и одлуке мисли.

Коментари / 0

Оставите коментар