Tole: Kokeza je zadužen za suđenje, a ne ja!

Predsednik FSS dodelio važnu nadležnost na svog potpredsednika, genseka FSS i sudijsku komisiju.

Fudbal 05.08.2015 | 10:00
Tole: Kokeza je zadužen za suđenje, a ne ja!

Superligaška 2015/16 počela je burnije nego prethodne, uz podignutu tenziju već od prvog kola i priču o narušenoj regularnosti čim se lopta zakotrljala.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić sa odmora je, posle utakmice OFK Beograd - Crvena zvezda, upućivao novinare na svog saradnika Slavišu Kokezu i savetovao ih da od njega traže komentare.

Nakon treće runde takmičenja, u kojoj je najnezadovoljniji radom sudija bio Voždovac, Karadžić je okupio saradnike u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

"Počelo je uobičajeno loše, ali analiza suđenja biće već od sledećeg utorka u rukama potpredsednika FSS Slaviše Kokeze, novog generalnog sekretara Nebojše Ivkovića i sudijske komisije", pišu Večernje novosti.

Prvi čovek srpskog fudbala dao je tom listu i izjavu o detaljima sastanka:

"Pričali smo o regularnosti takmičenja, ali i nekim očiglednim sudijskim propustima u prva tri kola. Odlučeno je da potpredsednik Kokeza, koji je inače odnedavno zadužen za regularnost i domaće takmičenje, generalni sekretar Ivković i sudijska komisija svakog utorka analiziraju suđenje iz poslednjeg kola", rekao je Karadžić.

"Iskreno, očekujemo adekvatne sankcije prema arbitrima koji su grešili na startu Superlige. Jednostavno rečeno, za neke propuste postojaće nulta tolerancija", dodao je on, bez preciziranja na koje utakmice i odluke misli.

Komentari / 0

Ostavite komentar