Ауди куп: Пепов Бајерн разбио Михин Милан!

Гвардиола надмудрио Миху, бомба Левандовског! Бајерн је савладао Милан са 3:0 у полуфиналу Ауди купа!

Фудбал 05.08.2015 | 09:20
Ауди куп: Пепов Бајерн разбио Михин Милан!

Судећи по пријатељски ммечевима Милану ће бити потребно још времена да се уигра. Тим Синише Михајловића убедљиво је поражен у полуфиналу Ауди купа. Бољи од њега био је Бајерн из Минхена резултатом 3:0.

Баварци суна Алијанц арена успели да дођу у вођство у 24. минуту. Бернат се нашао у доброј ситуацији са леве стране напада, опалио је по лопти, а она је уз мало среће завршила иза леђа Дијега Лопеза.

Тим резултатом отишло се на одмор, а у другом делу се игра Милана све више распадала, а Бајерн је играо све конкретније. Прво је Марио Геце у 74. минуту лепим шитем са полудистанце пласирао левом ногом лопту у малу мрежу гола Росонера, да би затим Роберт Левандовски у самој завршници закуцао волеј под пречку Милана и тако сатвио тачку на овај дуел.

У екипи Милана од првог минута били су Луис Адријано и Карлос Бака, али нису успели да затресу мрежу домаћина. Код Бајерна је у екипи био Артуро Видал, а најистуренији био је Геце у постави 3-5-1-1 која је очигледно донела добро екипи Пепа Гвардиоле.

Бајерн је имао већи посед лопте, а укупан однос у шутевима био је 22:1. То довољно говори о односу снага на вечерашњем дуелу.

Бајерн се овом победом пласирао у финале Ауди купа у ком ће се састати са Реал Мадридом који је био бољи од Тотенхема са 2:0.

БАЈЕРН МИНХЕН – МИЛАН 3:0 (1:0)

/Бернат 24, Геце 74, Левандовски 85/

Стадион: Алијанц арена

Гледалаца: 71.000

Судија: Патрик Сипел

БАЈЕРН МИНХЕН: Улрих – Рафиња, Боатенг (од 46. Бенатија), Бернат – Лам (од 57. Алонсо), Роде, Кимих (од 21. Алаба), Хојбјерг, Коста (од 46. Левандовски) – Видал (од 46. Милер) – Геце.

МИЛАН: Лопез – Де Шиљо, Запата (од 65. Алекс), Ели, Антонели – Бонавентура, Де Јонг, Бертолачи – Хонда – Адријано, Бака.

Коментари / 0

Оставите коментар