Audi kup: Pepov Bajern razbio Mihin Milan!

Gvardiola nadmudrio Mihu, bomba Levandovskog! Bajern je savladao Milan sa 3:0 u polufinalu Audi kupa!

Fudbal 05.08.2015 | 09:20
Audi kup: Pepov Bajern razbio Mihin Milan!

Sudeći po prijateljski mmečevima Milanu će biti potrebno još vremena da se uigra. Tim Siniše Mihajlovića ubedljivo je poražen u polufinalu Audi kupa. Bolji od njega bio je Bajern iz Minhena rezultatom 3:0.

Bavarci suna Alijanc arena uspeli da dođu u vođstvo u 24. minutu. Bernat se našao u dobroj situaciji sa leve strane napada, opalio je po lopti, a ona je uz malo sreće završila iza leđa Dijega Lopeza.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a u drugom delu se igra Milana sve više raspadala, a Bajern je igrao sve konkretnije. Prvo je Mario Gece u 74. minutu lepim šitem sa poludistance plasirao levom nogom loptu u malu mrežu gola Rosonera, da bi zatim Robert Levandovski u samoj završnici zakucao volej pod prečku Milana i tako satvio tačku na ovaj duel.

U ekipi Milana od prvog minuta bili su Luis Adrijano i Karlos Baka, ali nisu uspeli da zatresu mrežu domaćina. Kod Bajerna je u ekipi bio Arturo Vidal, a najistureniji bio je Gece u postavi 3-5-1-1 koja je očigledno donela dobro ekipi Pepa Gvardiole.

Bajern je imao veći posed lopte, a ukupan odnos u šutevima bio je 22:1. To dovoljno govori o odnosu snaga na večerašnjem duelu.

Bajern se ovom pobedom plasirao u finale Audi kupa u kom će se sastati sa Real Madridom koji je bio bolji od Totenhema sa 2:0.

BAJERN MINHEN – MILAN 3:0 (1:0)

/Bernat 24, Gece 74, Levandovski 85/

Stadion: Alijanc arena

Gledalaca: 71.000

Sudija: Patrik Sipel

BAJERN MINHEN: Ulrih – Rafinja, Boateng (od 46. Benatija), Bernat – Lam (od 57. Alonso), Rode, Kimih (od 21. Alaba), Hojbjerg, Kosta (od 46. Levandovski) – Vidal (od 46. Miler) – Gece.

MILAN: Lopez – De Šiljo, Zapata (od 65. Aleks), Eli, Antoneli – Bonaventura, De Jong, Bertolači – Honda – Adrijano, Baka.

Komentari / 0

Ostavite komentar