Биће по жељи навијача! Избори у Црвеној Звезди!

Расписивање званично 15 септембра, нова управа десет до 30 дана касније!

Фудбал 04.08.2015 | 22:20
Биће по жељи навијача! Избори у Црвеној Звезди!

Сада је дефинитивно познато да ће Црвена звезда добити ново руководство. На вечерашњој трочасовној седници Управног одбора клуба одлучено је да се распишу општи избори у Црвеној звезди за 15. септембар, а сагласно Статуту и правилнику о њима избори ће бити одржани од десет до 30 дана од расписивања избора.

То значи да ће Црвена звезда поред нове управе добити и нови изглед Скупштине.

"Разматрајући незадовољство навијача и њихову оцену да рад и резултати управе нису задовољавајући, а у ћекхи да се ибезбеди нужна пдорђка навијача и тим у борби за остваривање планираних резултата и за освајање титуле у наредном периоду, као и да су избегну сви могући неспоразуми на релацији навијачи – клуб УО званично покреће процедуру за опште превремене изборе у клубу. У том смислу избори ће бити расписани 15. септембра, а сагласно Статуту и правилнику о изборима они ће бити одржани 10 до 30 дана од расписивања".

Челници Црвене звезде иначе нису били расположени да дају изјаве.

Седници УО присуствовали су сви чланови, осим Ивице Тончева, који нису били расположени за изјаве новинарима.

Навијачи Звезде повицима "управа напоље" изразили су у петак на првенственој утакмици против Радничког из Ниша незадовољство због лошег почетка сезоне.

УО се састао у недељу, када су одбијене оставке тренера Миодрага Божовића и генералног директора Звездана Терзића.

Црвено-бели су елиминисани у првом колу квалификација за Лигу Европа, док су у Супер лиги Србије освојили пет бодова из три утакмице.

Прва опција је гласила да је актуелна управа спремна да подносе оставке ако представници навијача буду инсистирали на њиховој смени. Међутим, у тој ситуацији би се тотално повукли из клуба и чак не би функционисали као вршиоци дужности већ би клуб потпуно препустили навијачима са ставом “хтели сте, ево водите клуб”.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

безвезе

05.08.2015 06:55

Безвезан потез. Звезди треба одговор да ли може уопште да преживи, из којих извора намакнути толики новац за дугове, навијаче отјерати што даље од управе јер они ако воле клуб могу доћи на трибину или не доћи из протеста и нема шта да зеленаше руководство или шамарају играче и сл. А такође и штимање утакмица да Звезда обавезно буде 2. са саставом и поготово игром која не гарантује ни 5. мјесто је лакрдија. То су проблеми а не кречење фасада и скупштина. Сјаши курта да узјаши мурта па по старом и лошем

ОДГОВОРИТЕ