Biće po želji navijača! Izbori u Crvenoj Zvezdi!

Raspisivanje zvanično 15 septembra, nova uprava deset do 30 dana kasnije!

Fudbal 04.08.2015 | 22:20
Biće po želji navijača! Izbori u Crvenoj Zvezdi!

Sada je definitivno poznato da će Crvena zvezda dobiti novo rukovodstvo. Na večerašnjoj tročasovnoj sednici Upravnog odbora kluba odlučeno je da se raspišu opšti izbori u Crvenoj zvezdi za 15. septembar, a saglasno Statutu i pravilniku o njima izbori će biti održani od deset do 30 dana od raspisivanja izbora.

To znači da će Crvena zvezda pored nove uprave dobiti i novi izgled Skupštine.

"Razmatrajući nezadovoljstvo navijača i njihovu ocenu da rad i rezultati uprave nisu zadovoljavajući, a u ćekhi da se ibezbedi nužna pdorđka navijača i tim u borbi za ostvarivanje planiranih rezultata i za osvajanje titule u narednom periodu, kao i da su izbegnu svi mogući nesporazumi na relaciji navijači – klub UO zvanično pokreće proceduru za opšte prevremene izbore u klubu. U tom smislu izbori će biti raspisani 15. septembra, a saglasno Statutu i pravilniku o izborima oni će biti održani 10 do 30 dana od raspisivanja".

Čelnici Crvene zvezde inače nisu bili raspoloženi da daju izjave.

Sednici UO prisustvovali su svi članovi, osim Ivice Tončeva, koji nisu bili raspoloženi za izjave novinarima.

Navijači Zvezde povicima "uprava napolje" izrazili su u petak na prvenstvenoj utakmici protiv Radničkog iz Niša nezadovoljstvo zbog lošeg početka sezone.

UO se sastao u nedelju, kada su odbijene ostavke trenera Miodraga Božovića i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Crveno-beli su eliminisani u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, dok su u Super ligi Srbije osvojili pet bodova iz tri utakmice.

Prva opcija je glasila da je aktuelna uprava spremna da podnose ostavke ako predstavnici navijača budu insistirali na njihovoj smeni. Međutim, u toj situaciji bi se totalno povukli iz kluba i čak ne bi funkcionisali kao vršioci dužnosti već bi klub potpuno prepustili navijačima sa stavom “hteli ste, evo vodite klub”.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bezveze

05.08.2015 06:55

Bezvezan potez. Zvezdi treba odgovor da li može uopšte da preživi, iz kojih izvora namaknuti toliki novac za dugove, navijače otjerati što dalje od uprave jer oni ako vole klub mogu doći na tribinu ili ne doći iz protesta i nema šta da zelenaše rukovodstvo ili šamaraju igrače i sl. A takođe i štimanje utakmica da Zvezda obavezno bude 2. sa sastavom i pogotovo igrom koja ne garantuje ni 5. mjesto je lakrdija. To su problemi a ne krečenje fasada i skupština. Sjaši kurta da uzjaši murta pa po starom i lošem

ODGOVORITE