ЛШ: Стеауа зна шта јој је чинити у Београду...

Помоћни тренер Стеауе Масимо Педрацини рекао је да не постоји фаворит у дуелу са Партизаном у реванш утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 04.08.2015 | 20:20
ЛШ: Стеауа зна шта јој је чинити у Београду...

Педрацини је такође поручио да се нада да ће његов тим дати брз гол који би му олакшао пролаз у наредну рунду.

Први дуел, одигран прошле среде, завршен је резултатом 1:1, а реванш се игра у среду од 20.30 на стадиону у Хумској.

“Овај меч је веома значајан за обе екипе, не само за нас. Одлично смо се припремили, свесни смо да имамо шансе да се квалификујемо, потребан нам је гол. Морамо да будемо стрпљиви и надамо се победи, шансе су 50-50”, рекао је Педрацини.

Први дуел у Букурешту завршен је резултатом 1:1, али италијански тренер мисли да је Стеауа заслужила више од ремија.

“Многи су причали да је Партизан био бољи, али ми мислимо другачије. Примили смо извештај где смо ми доминирали, у поседу лопте, дуелима и шансама. То нас уверава да ће бити отворен меч и радујемо се пуном стадиону”, навео је Педрацини.

Педрацини је додао да ће Партизан много ризиковати уколико буде чувао резултат.

“С друге стране, ми ћемо тражити гол. Ипак, то не значи да ћемо се превише отворити, већ да ћемо бити хомогени”, навео је тренер румунског шампиона и поручио да се не боји вруће атмосфере.

Педрацини је у сезони 2005/2006 радио у Србији као помоћник Валтеру Зенги у Црвеној звезди.

“Сећам се да сам био ‘Маракани’ пред 80.000 навијача. Знам каква нас атмосфера очекује, али играчи Стеауе морају да знају да издрже притисак са трибина. Нисам добио никакве информације из Београда, више смо анализирали Партизан преко дискова”, нагласио је Педрацини.

На питање домаћих новинара да ли зна на српском језику да каже: “Честитам Партизану на проласку у наредну рунду”, Педрацини је одговорио на српском: “Довиђења, пријатно”, алудирајући на пласман Стеауе у плеј-оф Лиге шампиона.

Капитен гостију Фернандо Варела рекао је да његов тим очекује једна од најзначајнијих утакмица у сезони.

“Чуо сам да ће стадион бити пун. Навикли смо да играмо пред пуним трибинама и драго нам је што ће такав случај бити и сада. Очекује нас тежак меч, вероватно најзначајнији у сезони”, закључио је Варела.

Коментари / 0

Оставите коментар