Клоп заиста у Бајерну?!

У Дортмунду се не би изненадили: Био би то савршен спој! Председник Борусије Ханс-Јоахим Вацке као да зна нешто што ми не знамо?!

Фудбал 08.08.2015 | 19:20
Клоп заиста у Бајерну?!

Стидљиво се помињало чим је напустио клупу на Вестфалену. Јирген Клоп ће, као што је то пре њега учинио Пеп Гвардиола, одморити годину дана, а потом преузети дизгине у Бајерну? Одмахивали смо главама, одбијали да поверујемо. И даље то чинимо. Ипак је Клоп синоним за модерну Борусију. Нема шансе да ће прихватити позив мрског ривала! Или није баш тако...

Председник Борусије Ханс-Јоахим Вацке је наиме признао да се нимало не би изненадио ако би Клоп следећег лета, када ће Гвардиоли истећи актуелни уговор, преузео бригу о Баварцима.
"Јирген Клоп је идеалан кандидат за сваки клуб, па и за Бајерн. Штавише, био би то савршен спој", мирно одговара Вацке, иако се навијачима Борусије, можда и највернијим на свету, вероватно диже коса на глави и на саму помисао о Клопу у црвеној тренерци.

Гвардиола додуше још није одбацио могућност да остане у Минхену, али су га медији већ преселили у Манчестер Сити за сезону 2016/2017. Први човек Бајерна Карл-Хајнц Румениге хладнокрвно је реаговао.
"Ако остане – дивно. Ако не, наћи ћемо неког друго. Неће свет нестати".

Сам Гвардиола је демантовао да иде у Сити рекавши да има понуду другог клуба. Борусијин Жути зид моли Бога само да то не буде Бајерн. Вацке међутим нема тај проблем.
"Наше пријатељство сигурно неће трпети. А у Бајерну свеједно не можеш много тога да поквариш. Па тамо свакако играју све сами мајстори".

Коментари / 0

Оставите коментар