Klop zaista u Bajernu?!

U Dortmundu se ne bi iznenadili: Bio bi to savršen spoj! Predsednik Borusije Hans-Joahim Vacke kao da zna nešto što mi ne znamo?!

Fudbal 08.08.2015 | 19:20
Klop zaista u Bajernu?!

Stidljivo se pominjalo čim je napustio klupu na Vestfalenu. Jirgen Klop će, kao što je to pre njega učinio Pep Gvardiola, odmoriti godinu dana, a potom preuzeti dizgine u Bajernu? Odmahivali smo glavama, odbijali da poverujemo. I dalje to činimo. Ipak je Klop sinonim za modernu Borusiju. Nema šanse da će prihvatiti poziv mrskog rivala! Ili nije baš tako...

Predsednik Borusije Hans-Joahim Vacke je naime priznao da se nimalo ne bi iznenadio ako bi Klop sledećeg leta, kada će Gvardioli isteći aktuelni ugovor, preuzeo brigu o Bavarcima.
"Jirgen Klop je idealan kandidat za svaki klub, pa i za Bajern. Štaviše, bio bi to savršen spoj", mirno odgovara Vacke, iako se navijačima Borusije, možda i najvernijim na svetu, verovatno diže kosa na glavi i na samu pomisao o Klopu u crvenoj trenerci.

Gvardiola doduše još nije odbacio mogućnost da ostane u Minhenu, ali su ga mediji već preselili u Mančester Siti za sezonu 2016/2017. Prvi čovek Bajerna Karl-Hajnc Rumenige hladnokrvno je reagovao.
"Ako ostane – divno. Ako ne, naći ćemo nekog drugo. Neće svet nestati".

Sam Gvardiola je demantovao da ide u Siti rekavši da ima ponudu drugog kluba. Borusijin Žuti zid moli Boga samo da to ne bude Bajern. Vacke međutim nema taj problem.
"Naše prijateljstvo sigurno neće trpeti. A u Bajernu svejedno ne možeš mnogo toga da pokvariš. Pa tamo svakako igraju sve sami majstori".

Komentari / 0

Ostavite komentar