У Лиону изгубили стрпљење за Лаказета!

Продужи уговор или иди! Француски нападач, који се доводио у везу са Ливерпулом и Арсеналом, наводно није баш најприсутнији на тренинзима Олимпика.

Фудбал 06.08.2015 | 14:20
У Лиону изгубили стрпљење за Лаказета!

Заклињао се у верност Олимпику, али чини се да му је ентузијазам опао после разочаравајућих партија Лиона током припрема и у поразу од Пари Сен Жермена у борби за француски Суперкуп, па би Александар Лаказет ипак могао да већ овог лета напусти Жерлан. У клубу наиме нису задовољни његовим понашањем на тренинзима, па су му поставили ултиматум – продужи уговор или иди!
"Ако није срећан овде треба да иде", јасан је тренер Ибер Фурније, који је изгубио стрпљење после лоших Лаказетових игара у предсезони.

Лаказетов садашњи уговор истиче тек на лето 2018. године, па овим потезом клуб вероватно жели само да му главу усмери на обавезе у Лиону. Или да барем добро заради на 24-годишњем нападачу, који се доводио у везу са Арсеналом и Ливерпулом.

Медији су већ писали да је Лион одбио прву Ливерпулову понуду од 24.000.000 евра, али се ове недеље стидљиво шушка о новом покушају. С тим да је сада наводно 30.000.000 евра у питању.

Коментари / 0

Оставите коментар