U Lionu izgubili strpljenje za Lakazeta!

Produži ugovor ili idi! Francuski napadač, koji se dovodio u vezu sa Liverpulom i Arsenalom, navodno nije baš najprisutniji na treninzima Olimpika.

Fudbal 06.08.2015 | 14:20
U Lionu izgubili strpljenje za Lakazeta!

Zaklinjao se u vernost Olimpiku, ali čini se da mu je entuzijazam opao posle razočaravajućih partija Liona tokom priprema i u porazu od Pari Sen Žermena u borbi za francuski Superkup, pa bi Aleksandar Lakazet ipak mogao da već ovog leta napusti Žerlan. U klubu naime nisu zadovoljni njegovim ponašanjem na treninzima, pa su mu postavili ultimatum – produži ugovor ili idi!
"Ako nije srećan ovde treba da ide", jasan je trener Iber Furnije, koji je izgubio strpljenje posle loših Lakazetovih igara u predsezoni.

Lakazetov sadašnji ugovor ističe tek na leto 2018. godine, pa ovim potezom klub verovatno želi samo da mu glavu usmeri na obaveze u Lionu. Ili da barem dobro zaradi na 24-godišnjem napadaču, koji se dovodio u vezu sa Arsenalom i Liverpulom.

Mediji su već pisali da je Lion odbio prvu Liverpulovu ponudu od 24.000.000 evra, ali se ove nedelje stidljivo šuška o novom pokušaju. S tim da je sada navodno 30.000.000 evra u pitanju.

Komentari / 0

Ostavite komentar